Kontakt+46 (0) 42 151 910

E-handel och detaljhandel

E-handel och detaljhandel

Modern multikanalförsäljning kräver flexibel intralogistik som kan anpassas efter dina behov och utmaningar.

Kundkrav
E-handel är mer aktuellt än någonsin och en årlig tillväxttakt på tio procent visar den enorma potentialen, inte bara i Europa. Eftersom tillväxten förväntas fortsätta framöver kommer många distributionscenter att behöva ompröva eller ständigt uppdatera sin syn på logistik. Den pågående utvecklingen av innovativa och effektiva lagrings- och hyllsystem för e-handel spelar en viktig roll i affärsmodellens framgång. Bland erfarna e-handelsaktörer syns en tydlig trend mot automatisering. BITO erbjuder system för både omnikanal- och multikanalförsäljning, allt från små plockjobb till returhantering. Vi skapar en effektiv plocklösning som ger dig korta plock- och transportvägar.

Trender
Kunderna tänker inte längre i termer av försäljningskanaler. Ständig tillgänglighet och hög service förväntas både på nätet och i fysiska butiker. 
Hög transparens på marknaden skapar en efterfrågan på innovativa, förstklassiga logistik- och plocklösningar.
Produktutbudet ökar dramatiskt, även känsliga varor såsom färska livsmedel måste levereras i toppskick.
Effektiv returhantering är avgörande för framgång i ett antal sektorer.
E-handelsföretag behöver samarbetspartners som kan följa med på hela resan från garagelager till gigantiska logistikcenter. Hög skalbarhet bidrar starkt till en framgångsrik tillväxt.