Kontakt+46 (0) 42 151 910

IFØ Sanitär

IFÖ Sanitär bygger centrallager

IFÖ Sanitär är en stor aktör inom sanitära produkter. För att kunna uppnå en effektivare reservdelslagerhantering har man med hjälp av BITO Lagersystems breda produktutbud fått en komplett lösning av lagersystems produkter från en och samma leverantör. Vid fösta kontakten med BITO hade IFÖ en skiss över ytan som skulle användas samt förslag från andra aktörer på inredning. Genom att BITO projektkontor gjorde en analys av vilka produkter som skulle lagras och hur dessa hanteras togs ett nytt förslag illustrerat i 3D fram. Fördelarna med att använda hyllställ från BITO är det breda sortiment av tillbehör. Lösningen blir flexible samtidigt som den är optimerad efter arbete och produkter.

Lösningen. Tillsammans med kunden har man byggt upp ett nytt lager med vårt PRO pallställ till över 600 pallplatser i kombination med olika utförande av hyllställ. För själva smådelslagringen har man valt flera av våra kvalitetsplastlådor – RK serien samt SK serien till att skapa förvaring för totalt 1700 artikelplatser i hyllställ.

Med en kombination av smarta lagersystem från en och samma leverantör var detta ett viktigt argument för kunden i val av leverantör.