Kontakt+46 (0) 42 151 910

Våra värderingar

VÄRA VÄRDERINGER

Perfektion är vår passion. Det är denna filosofi som ligger till grund för varje produkt och varje tjänst som erbjuds av BITO. Oavsett om du beställer enstaka hyllställ eller pallställ, lådor och behållare eller en komplex installation: kan du alltid räkna med högsta kvalitet och innovativ lösning!

Kundfokus. Användaren är vår motor för kontinuerlig innovation och pågående förbättringar av kvalitet och säkerhet. Hela vårt team står redo att ge den optimala lösningen för de krav som våra kunder ställer.

Innovation. Optimering av vad som har uppnåtts och vidare in på nya spår. Vår FoU-avdelning utvecklar trendsättande, hållbara produkter. Våra interna rutiner förbättras ständigt för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och prestanda för våra kunder.

Kvalitet och säkerhet. BITO:s produkter uppfyller de senaste säkerhetsbestämmelserna för lagermaskiner och är i linje med de mest krävande säkerhetskrav.

BITO är certiferade enligt ett ledningssystem för kvalitet som uppfyller kraven enligt DIN EN ISO 9001:2008. Stränga kvalitetskontroller är en del av alla stadier av vår process från forskning och utveckling till tillverkning och distribution i egen regi.

Strukturell säkerhet, lastkapacitet och produktmaterial samt vår kvalificerade personal har varit rankad över standard och är ständigt kontrollerad av interna kontroller och oberoende kontrollorgan för att garantera högsta möjliga produktkvalitet.

Personal orientering. Vår framgång bygger på resultatet genom  personalens prestationer. För att hålla vår topposition inom området lagring och magasinering, är vi beroende av högt motiverad personal med kvalifikationer över genomsnittet. Därför erbjuder vi internt  ett omfattande utbildnings- och kompetensutvecklingsprogram på vårt huvudkontor.